Colombia

Wil je Zuid-Amerika beleven in slechts 1 reis, dan moet je hier in Colombia zijn. zo verkopen de Colombianen hun land. Het moet gezegd zijn : er is wel iets van . Je gaat Machu Picchu hier natuurlijk niet terugvinden, maar wel gelijkaardige zaken. Je vindt hier zelfs veel meer. Kijk maar even mee naar de foto's. 

 

In Bogotá is er een omgeving met prachtig geschilderde gevels. Een eindje verder naar het noorden, is er een zoutkathedraal, gemaakt door de mijnwerkers tijdens hun vrije uren. De mijn is reeds langs niet meer operationeel, maar de kathedraal wordt nog steeds gebruikt om erediensten te geven. Meer naar het zuiden in San Agustín kom je dan weer terug in een ver verleden en ontdek je vele sculpturen uit een periode van 1000 voor Christus tot 1500 na Christus. Bijna tegen de grens met Ecuador is er een kerk gebouwd waarbij je een ravijn over moet om ze te bereiken. 

 

Natuurlijk zijn er ook koffieplantages en kan je zelf plukken, branden en.. proeven. In dezelfde buurt is er een unieke vallei met palmen die enkel daar voorkomen en die in volledige symbiose leven met een vogeltje. Als het vogeltje ooit uitsterft, zullen de palmen dat ook doen en omgekeerd.

 

Tip: Je kan natuurlijk ook geniet van zon en zee, we zijn ten slotte in de Caraïben.

Alle fotoboeken zijn digitaal. Er zijn Nederlandstalige en Engelstalige boeken. De Engelstaligen geven tevens een uitgebreide info over de camera-instellingen per foto. De PDF wordt na betaling opgestuurd via Dropbox. Er zijn uiteraard geen verzendingskosten. Een PDF is verkrijgbaar tegen 5€, 7€ of 10€ per stuk, afhankelijk van het aantal bladzijden.

Magazines en boeken

€ 10,00

Magazines en boeken

€ 10,00

Er zijn 3 magazines verkrijgbaar : The Big Five en Madagaskar voor 10€, De Andes voor 12€.

De eerste 2 zijn ook verkrijgbaar met de bijbehorende Themakaarten voor 2€ meer.

Er is een mini-boekje verkrijgbaar over onze India-reis tijdens de grote aardbeving van 2001.

Wat denk je ervan om een heel dik boek te lezen, geschreven door een oud-collega van ons. Het wordt gesigneerd door de auteur geleverd. Je zal ervan versteld staan hoe de geschiedenis 2000 jaar geleden misschien wel gebeurd is...