Venetië (Italië/Europa)

Om Venetië op een speciale manier te beleven, kan je het een keertje bezoeken tijdens karnaval. Dit brengt niet enkel een speciale sfeer mee, maar levert zeker ook mooie plaatjes op. Zelf wou ik er volledig voor gaan, verkleed dus. We zijn een weekje vertrokken met 2 grote koffers. Eentje was volledig in gebruik door mijn deels zelfgemaakte kleding. 

 

Karnaval in Venetië heeft ook nadelen natuurlijk. Reserveren doe je best 1 jaar van te voren! Je zal zien, zelfs dan zijn een aantal hotels reeds volgeboekt. De prijzen zijn ook niet van de poes. Venetië is al niet goedkoop, maar dan is het extra duur.

 

Om alles te ontdekken (ik spreek dan enkel over het hoofdeiland!), heb je al vlug een week nodig. Dan moet je nog steeds kiezen uit de verschillende bezienswaardigheden, want alles is de moeite waard. Reserveer je plaatsje waar het kan om geen uren in de rij te moeten staan. Tegenwoordig kan dat allemaal  on-line.

 

Tip: wil je een origineel Venetiaans cadeau kopen? Wat dacht je van iets in glas, ter plaatse geblazen. Er zijn echte kunststukjes bij. 

Meer foto's in het fotoboek Venetië

Alle fotoboeken zijn digitaal. Er zijn Nederlandstalige en Engelstalige boeken. De Engelstaligen geven tevens een uitgebreide info over de camera-instellingen per foto. De PDF wordt na betaling opgestuurd via Dropbox. Er zijn uiteraard geen verzendingskosten. Een PDF is verkrijgbaar tegen 5€, 7€ of 10€ per stuk, afhankelijk van het aantal bladzijden.