Zuid-Afrika

Ik kan natuurlijk nogmaals herhalen dat je ook naar Zuid-Afrika kan komen om de big five te zoeken. Hier zitten ze inderdaad alle vijf, o.a. in het zeer uitgestrekte Krugerpark. Maar er zijn nog zoveel andere interessante plaatsen ook. Ik zal er hieronder een aantal aanhalen.

 

Naar het Tsitsikamma National Park ga je voor de wilde Storms rivier, de hangbruggen, de mooie wandelingen en de vele bloemen.

 

In Matjiesfontein is de tijd stil blijven staan. Er staat een verzameling old-timers en het station is ingericht als museum.

 

Aan wijnen geen probleem in Zuid-Afrika. Langs de tuinroute vind je er massa's, maar ook in andere delen van het land zal je er tegenkomen.

 

In en rond Kaapstad heb je tal van mogelijkheden. De stad zelf kent prachtige plekjes. Dichtbij vind je enkele plaatsen met kolonies pinguïns en zeerobben. Kaap De Goede Hoop mag je zeker niet missen, net als Tafelberg. Voor de laatste moet het weer wel meezitten, want bij slecht weer gaat de lift niet omhoog. Als je dan nog een beetje geld overhebt, kan je gaan winkelen aan the Waterfront.

 

Tip: De mooiste juwelen vind je aan the Waterfront bij Jack Friedman Jewellers

Tsitsikamma

Matjiesfontein

De tuinroute met de wijnboeren

Kaapstad

Meer foto's in de fotoboeken South Africa & Zuid-Afrika

Alle fotoboeken zijn digitaal. Er zijn Nederlandstalige en Engelstalige boeken. De Engelstaligen geven tevens een uitgebreide info over de camera-instellingen per foto. De PDF wordt na betaling opgestuurd via Dropbox. Er zijn uiteraard geen verzendingskosten. Een PDF is verkrijgbaar tegen 5€, 7€ of 10€ per stuk, afhankelijk van het aantal bladzijden.

Magazines en boeken

€ 10,00

Magazines en boeken

€ 10,00

Er zijn 3 magazines verkrijgbaar : The Big Five en Madagaskar voor 10€, De Andes voor 12€.

De eerste 2 zijn ook verkrijgbaar met de bijbehorende Themakaarten voor 2€ meer.

Er is een mini-boekje verkrijgbaar over onze India-reis tijdens de grote aardbeving van 2001.

Wat denk je ervan om een heel dik boek te lezen, geschreven door een oud-collega van ons. Het wordt gesigneerd door de auteur geleverd. Je zal ervan versteld staan hoe de geschiedenis 2000 jaar geleden misschien wel gebeurd is...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.