Januari 2020

We zijn volop met de voorbereidingen voor het vakantiesalon bezig. Ja hoor, je hebt het goed gelezen, we mogen opnieuw in Brussels Expo verkopen, met als ruilovereenkomst sponsorvermelding in het nieuwe magazine. Dat nieuwe magazine is weer een plaatje geworden: MADAGASKAR, een uniek land.

Dit jaar worden er opnieuw 5 postkaarten van Madagaskar aangeboden bij dit nieuwe magazine voor een totaalprijs van 12€. Het magazine apart kost 10€.

Februari 2020

Nieuw aanbod voor het vakantiesalon: mokken en T-shirts. Maat S - bamboelemur, maat M - leeuw, maat L - pinguïns en maat XL - leguaan. Op de mokken staan telkens 2 verschillende foto's.

Op 14 februari was het mijn laatste werkdag. Mijn collega's hebben een extra gift voor Kom op verzorgd! Mijn wiskunde-interesse komt hier nog van pas. Als we daar 172€ bijvoegen, komen we aan het mooie bedrag van 383€. Wat krijgen we dan terug van vadertje belastingen? Juist: 172€! Dank u wel collega's!

Maart 2020

Het is heel stilletjes ten tijde van corona. Ik heb dan maar mijn verzameling handgemaakte postkaarten aangevuld.

April 2020

Een groot aantal handgemaakte wenskaarten zijn ingescand en op de site geplaatst.

Mei 2020

Aangezien we toch allemaal in ons kot zitten, heb ik er niets beters op gevonden dan het boek dat ik ooit was begonnen te schrijven, dag per dag op FaceBook geplaatst. Eigenlijk was het nog niet helemaal af dus moest ik er verder aan schrijven. Het verhaal is waar gebeurd : een reisverhaal van onze reis naar India in 2001.

Juni 2020

Omwille van de vele positieve reacties, zal ik het reisverhaal als boekje uitgeven t.v.v. Kom op. Het prototype is klaar.

Er staan enkele foto's in om het resultaat te kunnen zien. Nu moeten de taalfouten er nog uitgehaald worden...

Juli 2020

Vakantie

Augustus 2020

Mijn boek is verbeterd en klaar om opnieuw gedrukt te worden. Er zijn een aantal foto's toegevoegd om het een beetje op te fleuren. Ik ga nog even wachten met bestellen in de hoop op een promotie van de uitgever. De inkoopprijs is namelijk vrij hoog aangezien dit in Groot-Brittannië gedrukt wordt.

De voorbereidingen voor het coronaproef plantjesweekend zijn bezig. Het is een hele organisatie dit jaar om een alternatieve verkoopwijze te ontwikkelen. In plaats van de verkoop te laten doorgaan aan de Carrefour van Mechelen-Zuid, zullen we dit jaar 4 dagen als afhaalpunt fungeren voor plantjes die voordien on-line besteld en betaald werden.

September 2020

1 september : Het boek is klaar om te verkopen. On-line kan je nu azalea's bestellen tot 20 september. De dag erna start de bedeling. Wij beginnen er zelf aan op 24 september. Ik zal ook een standje zetten met mijn al mijn artikelen, voor het geval de plantjes op zijn.

20 september :  De bestellingen worden afgesloten. We krijgen onze toegewezen plantjes : een vrij klein aantal. We hebben echter nog 300 plantjes extra besteld.

21 september : Telefoon om te vragen of we niet wat van de extra bestelde plantjes kunnen missen, want de on-line verkoop is een echt succes geweest en er zijn te weinig azalea's om alle afhaalpunten te kunnen bevoorraden. We geven dus 100 plantjes af. Ondertussen hebben we er zelf al wel 120 in bestelling.

Oktober 2020

Verder kerstkaartjes gemaakt...

November 2020

We stoppen ermee om de kerstkaarten per stuk te verkopen. Ze zijn nu 'professioneel' verpakt in een cellofaanzakje. De fotokaarten per 6 kaarten met enveloppen, zoals het voorbeeldje hieronder. De handgemaakte kaarten per 2 soortgelijke kaarten met enveloppen.

December 2020

Eigenlijk is het jaar nog vrij goed geëindigd. Verschillende mensen hebben gereageerd op mijn oproep om een gift te doen aan Kom op tegen Kanker. Het is immers de laatste maand dat er een belastingvoordeel van 60% toegekend wordt aan giften van minstens 40€.

Er zijn ook vrij veel kerstkaarten verkocht in de e-shop, ook door mensen die ik helemaal niet ken, dus eindelijk is de weg naar deze site ontdekt door het grotere publiek.