Flores & Corvo (Azoren / Portugal / Europa)

Flores en Corvo zijn de meest westelijke eilanden van de Azoren. Voor de doorsnee-toeristen die er komen, is Flores een eiland dat je op 2, maximaal 3 dagen bezoekt. Ik vroeg aan het reisbureau een offerte voor de Azoren met 10 dagen Flores en 10 dagen San Miguel (het hoofdeiland). Ik kreeg een offerte terug met 4 dagen Flores en de rest San Miguel, want 'dat was lang genoeg, er is niet zoveel te zien'. Ze hebben hun offerte mogen aanpassen en wij zijn wel onze 10 dagen naar Flores geweest. Eentje ervan hebben we een retourtje naar Corvo gedaan, wat best een ervaring was. Als je graag wandelt en rustig zit, dan is Flores the place to be. Ik wil er zeker nog eens teruggaan. Het heet niet voor niet Flores. Het is een bloemeneiland en ieder seizoen heeft natuurlijk zijn specifieke bloemen. Geniet mee van de pracht van Flores en Corvo met zijn bloemen, watervallen en meren.

 

Tip: Ga ter plaatse naar een reisbureautje en vraag een chauffeur om uitstapjes te doen.  Ze zetten je af aan het begin van een wandeling en je belt daarna terug op om je te laten ophalen.

Flores

Corvo

Alle fotoboeken zijn digitaal. Er zijn Nederlandstalige en Engelstalige boeken. De Engelstaligen geven tevens een uitgebreide info over de camera-instellingen per foto. De PDF wordt na betaling opgestuurd via Dropbox. Er zijn uiteraard geen verzendingskosten. Een PDF is verkrijgbaar tegen 5€, 7€ of 10€ per stuk, afhankelijk van het aantal bladzijden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.