Januari 2021

Geen fysisch vakantiesalon dit jaar. Wat gaan we dan doen? Een DIGITAAL vakantiesalon. Deze maand beginnen we met de voorbereidingen. 

Februari 2021

Het digitale vakantiesalon heeft wel vele bezoekers getrokken, maar er is geen enkel euro gestort. Dat vind ik helemaal niet fijn. Ik heb er al het werk ingestoken en waarom???

Maart 2021

De website wordt herwerkt. De verkoop van losse postkaarten gaat eruit, enkel de pakjes in een cellofaanverpakking blijven verkrijgbaar. Waarschijnlijk worden de prijzen ook inclusief verzending. Bij afhalen komt er dan een korting.

April 2021

Men heeft ons een prijsofferte gevraagd voor een 8500 postkaarten om mensen een hart onder de riem te steken. Ik heb de vriendin van mijn jongste zoon ingeschakeld om een kaartje te tekenen, want zoiets zit voorlopig nog niet in ons assortiment. De prijsofferte is gestuurd, nu maar wachten op hopelijk een positief antwoord...

 

Uiteindelijk zijn we niet weerhouden, maar dit mooie kaartje, gemaakt door de vriendin van mijn zoon, prijkt nu wel in het gamma.

Mei / Augustus 2021

Geen activiteit, wel een de belofte gekregen dat we een plaatsje krijgen op het vakantiesalon in Antwerpen in januari 2022.

September 2021

Eindelijk een beetje activiteit. Er mag weer een 'normaal' plantjesweekend gehouden worden. Vrijdag en zaterdag 17 en 18 september aan de Carrefour van Zemst en zondag 19 september op onze oprit. En geloof me : dit was ons beste plantjesweekend sinds we ermee begonnen zijn.  1218 plantjes zijn er verkocht voor een bedrag van 8.526€. De rest van de betalingen is nog niet volledig binnen, dus nog even wachten op het resultaat van de postkaartenverkoop.

Oktober 2021

De nieuwe kerstkaart is ter beschikking, ons eigen kerststalletje, vorig jaar gefotografeerd.

Ook de nieuwe kalender is ter beschikking. dit maal een nieuwe leverancier geprobeerd omdat er vorige keer veel fout gesneden kalenders zijn toegekomen. Ze zijn weliswaar vervangen door goede versies, maar het was toch een miserie.

November 2021

De kerstkaartenverkoop is gestart.

December 2021

Al bij al is het nog een mooie verkoop geweest door de aankopen op onze webshop. Het is triestig wanneer er geen vakantiesalon, noch een rommelmarkt, noch een kerstmarkt mag doorgaan. Volgend jaar beter? We hopen alvast dat het vakantiesalon in maart mag doorgaan. Dan staan wij weer paraat.