Januari 2023

De Vakantie-expo in Antwerpen (expo Antwerpen) heeft ons voor de tweede maal een mooie plaats gegeven. We hebben er een heuse Afrikaanse markt gehouden.

Februari 2023

4 dagen Vakantiesalon in Brussel. De plaats was niet ideaal, we stonden er een beetje verlore, terwijl er zoveel andere mooie plaatsten beschikbaar waren. We zijn op de proppen gekomen met onze Historische wandeling in Mechelen. We hebben die al enkele keren gedaan met vrienden en familie en iedereen is steeds zeer enthousiast.

April 2023

We hebben de eerste officiële rondleiding gedaan deze maand.

September 2023

Een geslaagd plantjesweekend. Weliswaar wat minder verkocht dan vorig jaar, maar nog steeds de moeite.

Oktober 2023

Nieuwe kerstkaarten en nog eens een bureaukalendertje gemaakt, dat is weer eens wat anders.

November 2023

Luc Van hoeymissen heeft me gevraagd om zijn prachtige boek 'Maria Magdalena, de waarheid achterna' op onze site te koop aan te bieden. Dat doen we natuurlijk met veel plezier. De volledige winst schenkt Luc aan Kom op!

December 2023

We hebben de maand goed ingezet met exclusieve kerstkaarten te verkopen op de wekelijkse markt in Mechelen. De stad had voor ons een tentje, een tafel en 2 stoelen voorzien (wat geen evidentie was, een dikke merci aan Herman Sprangers om een zetje te geven). Met 3 topverkoopsters hebben we de kou getrotseerd en een heel mooi resultaat behaald.